Mit kíván a MAGYAR NEMZET 2020. március 15.

Mit kíván a MAGYAR NEMZET 12 pontban.

Szabad most a nagy képet óhajtani, ahogy Petőfiék is látták, tedd úgy egyszerűen őseidért, magadért, utódaidért, hogy kiegészíted és aláírod itt a 12 pontot!

1. Kívánjuk a sajtó szabadságát, a főmédiákban a közjó ügyeiért való megszólalást.

2. Banki és egyéb végrehajtások felfüggesztését, amíg véleményezi azt a Népi Ülnökség, akik a közösségért jogi úton, nyilvánosan felszólaltak, cselekedtek az elmúlt években a közjó érdekében parlamenti párton kívül, 288 fő.

Amennyiben figyelmen kívül hagyja a Népi Ülnökség döntését a bíróság vagy a minisztérium, akkor kötelező jelleggel Vitafórumot kell indítani a Népi ülnökség 9 tagja és az országgyűlés 9 tagja között. A Vitafórumot követő 3 napon belül távszavazással szavaz minden 14 év feletti magyar állampolgár.

3. Független Koronaőrség felügyeli azon bizonyítékokat, amelyeket a Vatikán eltulajdonított a magyaroktól. Kívánjuk, hogy Vatikán a világmédia nyilvánosságára hozza eredetünk titkait és nyelvünk ősiségét. A Magyar Tudományos Akadémia új tagokat választ, amelyre a magyar történelemben jártas választóbizottságot javasolunk: Kisfaludy György, dr, Papp Gábor, Szántai Lajos, dr. Papp Lajos, Born Gergely, dr. Horkovics János, dr. Hips Frigyes.

4. Székelyföld Autonómiája. https://eci.ec.europa.eu/010/public/#/initiative

Ezenkívül a Trianonban elcsatolt területek Autonómiája.

5. Valódi közös teherviselés.

Bankok nyereségük 25%-t Magyarországon Kórházak, Alternatív SZTK-rendelés, Tudomány-fejlesztés, Környezetvédelem támogatására, 25%-t pedig magyar mezőgazdasági termelők, a Közösségi Kereskedelmi Kör felépítésére kell fordítaniuk kötelező érvénnyel.

Külföldi Multinacionális vállalatok élelmiszer eladási árának 20%-ban elfogadják a Közösségi Szent Korona Valutát, amit viszont a magyar őstermelőknél, beszállítóknál kell elkölteniük. Nyereségük 10%-t a magyar Kórházak, Alternatív Gyógyrendelők, Tudomány és Környezetvédelem fellendítésére kell fordítaniuk.

Kereskedelmi és Iparkamara bevétele 50%-t a Közösségi Kereskedelmi Kör támogatására kell fordítania, amiből a közösség folyamatosan gazdálkodik és fejleszti a közösségi vagyont.

Gyógyszergyáraknak hasznuk 15%-t a gyógyulások tükrében az orvosok, egészségügyi dolgozók fizetésalapjának kiegészítésére kell fordítaniuk, további 15%-t az Alternatív Gyógymódok, masszázs, gyógyfürdő finanszírozására fordítják a polgárok egészsége érdekében.

Energiaszolgáltatók a hasznuk 30%-t Alternatív Energiára és Környezetvédelem fejlesztésére költik, mint a Duna, Tiszta, tavaink, folyóink és a levegő szennyződésmentesítésére.

Irodaházak területük 10%-t közösségi tereknek, rendezvényeknek vagy kulturált fedélnélkülieknek kell biztosítaniuk.

Média-, Reklám- és Telekommunikációs nagyvállalatok nyereségük 15%-t a a Népi Ülnökség Intézményére kell fordítaniuk. Hiteles emberek kiválasztása megyénként.

Közösségi Valutát elfogadunk a svájci mintához hasonlóan  digitális formában és alanyi jogon jár minden magyar állampolgárnak havi 333.000 Ft Szent Korona közösségi valuta.

6. Kórházak és SZTK

TB alapon Alternatív Gyógyászatot szolgáltat minden kórház és SZTK, mint Agykontroll, Théta Healing, Grabovoj, kínai orvoslás, természetgyógyászat, TSP, mentálhigiénia. Mivel az országunk 70%-a ehhez ért és erős, ezért ezt az erőforrásunkat nemzetközi marketinggel megtámogatjuk és felvirágoztatjuk a kórházainkat és a rendelőinket.

7. Iskolai oktatás 4 évente spirálisan ismétlődő szerkezetének egyszerűsítése, napi max. 5 tanítási óra + 1 testnevelés vagy 1 lélekemelő óra. Házi feladat minimálisra csökkentése a stresszmentes, bolodog gyermekkor érdekében. Online oktatás megszervezése heti 2x.

Otthon végezhető munkavégzést biztosítani kell minden munkahelynek, ahol az kivitelezhető. Összevontan a péntek családi nap.

8. Privatizációs és későbbi állami vagyonszerzés 75%-ának visszafizetése, ebből a rendőrség, katonaság, tűzoltóság, bíróság, közhivatalnokok és pedagógusok jutalmazásának fizetése történik.

A visszafizetés alól mentesül minden képviselő, aki elfogadja és aláírja e petíciót.

9. Egészséges élelmiszerek Bio Controll minősítéssel 0% ÁFÁ-t kapnak.

10. Telekommunikációs rendszerek 4G-ig engedélyezettek. Efölött káros és tilos az 5G. A Pilisben és minden magyar környezetvédelmi és szakrális helyen az építkezés tilos. Műkincsvédelemben az MTA új magyar választóbizottsága dönt.

11. Személyi jövedelemadó 10%.       100 Mill Ft felett SZJA 30%.    Valamint az ÁFA 20%.

12. Boldog Bolygó Mutató bevezetése a GDP helyett. A Bhutáni államhoz hasonlóan.

Az aláírással felhatalmazom Bali Péter József petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

Telefonszámát nem fogjuk interneten közzétenni.