MENTSÜK MEG KILIÁNDÉL MÓKUS LIGETÉT!

petíció_kép_MP+VR_30001.png

A liget élővilágának kiirtása és a polgárok által használt köztér beépítése helyett valódi, ember- és természetbarát városfejlesztést!

Tiltakozunk Kiliándél városrész központjába tervezett beruházás ellen három fő cél érdekében!
1. Őrizni kívánjuk a köztér fásított ligetét, annak növény- és állatvilágát.
2. Óvni kívánjuk a városrész legnagyobb közterét a beépítéstől, megőrizve annak társadalmi funkcióit.
3. Védeni kívánjuk az itt élők egészséges környezethez, élhető lakókörnyezethez fűződő érdekeit – hangsúlyozva, hogy a civil érdekek képviseletét nem lehet az érintettekkel történő érdemi egyeztetés nélkül megfelelően ellátni.
Természetvédelmi, városvédelmi és érdekvédelmi szempontból egyaránt ellenezzük Kiliándél központjának beépítését.

Egyben felszólítjuk Miskolc Város Önkormányzatát, a város képviselőit és a hivatal szakembereit, hogy mindent tegyenek meg olyan, a beruházást kiváltó lehetőségek kidolgozása érdekében, amelyek révén a körzethez tartozók magas nívójú egészségügyi ellátása az általunk megjelöl célokkal összeegyeztethető módon biztosítható.

Kiliándél szívét nem szabad betonba önteni!

Mókus2_300.png

Kérjük, támogassa a petíciót!

Facebook oldalunk

Facebook nyilvános csoportunk

Kiliándéli Közösség    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom Kiliándéli Közösség petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.