Mentsük meg a tahitótfalui körzeti háziorvosi ügyeletet

Tahitótfaluban közel 40 éve működtetik az önkormányzatok az orvosi ügyeleti rendszert. E rendszer keretében Visegrád, Dunabogdány, Tahitótfalu, Leányfalu, Kisoroszi, Pócsmegyer, Szigetmonostor települései együttműködésben működtetik 35000 lakos sürgősségi ellátását. Az ügyeleti központ számára Tahitótfalu Község Önkormányzata biztosítja térítésmentesen az ingatlant.

Pest vármegyében 2024. február 1-től az Önkormányzatok helyett az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) fogja működtetni a háziorvosi és a gyermekorvosi ügyeletet. Ez azzal jár, hogy a körzet legtávolabbi településeiről, Visegrádról  több mint 25 km, Szigetmonostorról 20 km lesz bejutni a kijelölt szentendrei ügyeleti központba, szemben az eddigi 10-15 km-rel a Tahi ügyeletre.

 Mi, Tahitótfalu és a környező települések ( Visegrád, Dunabogdány, Leányfalu, Kisoroszi, Pócsmegyer, Szigetmonostor) lakói tisztelettel kérjük, hogy a biztonságos,szakszerű, jól bevált háziorvosi ügyeleti ellátásunk, valamint Szentendre (a pomázi körzettel együtt közel 75.000 ember kerülne még Szentendre város háziorvosi ügyeleti rendszerébe)  és az Országos Mentőszolgálat tehermentesítése érdekében nyilvánítsák ügyeleti ponttá a 2022.Tahitótfalu, Visegrádi út 12. szám alatt működő háziorvosi ügyeletet, Visegrád, Dunabogdány, Tahitótfalu, Leányfalu, Kisoroszi, Pócsmegyer, Szigetmonostor települések lakói számára


Kosztek Gabriella, Kosztán Magdolna    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Aláírásommal elfogadom, hogy Kosztek Gabriella, Kosztán Magdolna láthatja az általam ezen az űrlapon megadott összes információt.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.


Hozzájárulok ahhoz, hogy az ezen űrlapon megadott adatokat a következő célokból feldolgozzák:
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...