Mentsük meg a siófoki Napraforgó Óvodát a bezárástól!

Ezzel a petícióval szeretnénk minél több támogatót magunk mellé állítani, hogy esélyünk legyen megmenteni szeretett óvodánkat a bezárástól. Az előzmény pedig az, hogy tudomásunkra jutott, hogy a Város Polgármestere femenő rendszerben akarja megszüntetni az óvodát. Az erről szóló határozat 2020. december 10-én felkerült a város honlapjára, amit "szinte" véletlenül tudtunk meg.
Nem hagyjuk, hogy a tudtunk nélkül döntsenek! A gyermekeink óvodai - nyugodt, kiegyensúlyozott - élete a tét.
Szeretnénk, hogy ebben a szeretetteljes, gyermekközpontú, családias légkörben töltsék óvodás éveiket és a kistestvéreket, valamint a későbbi ovisokat se kelljen megfosztani ettől.
Az óvódapedagógusok és a dadusok csakis a gyerekekért vannak. Tudatos munkával egész nap meg nem állva fejlesztik őket egyéni képességeiknek megfelelően, minden területen.
Maga az épület is családias. A gyereke mintha haza mennének, szeretnek ide járni.
A városban egyedülállóan modern, nagy tornateremmel rendelkezik és nem mellesleg, mindent megtesznek, hogy az ovi zöld óvoda legyen. Maximális gyereklétszám van a csoportokban, ami bizonyítja, hogy szüksége van a Városnak erre az óvodára.
Kérünk mindenkit, aki egyetért kezdeményezésünkkel írja alá a petíciót és ossza meg ismerősei között, hogy a sok támogatással sikerüljön megmenteni szeretett óvodánkat a bezárástól.

Az aláírással felhatalmazom Kreka Dóra petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.