Mentsük meg a reptéri postát !!!!

1.Mint bizonyára hallottatok róla ,a repülőtér postát be akarják zárni !!!!!Aki ismeri ,tudja ,hogy a postát nem csak az utasok , reptéri cégek ,hanem nagyon sok itt dolgozó is használja akár csekk feladásról ,akár lottó /sorsjegy vagy üdítő /édesség vásàrlásról ,vagy egy fontos levél feladásról legyen szó!!!Valljuk be ,igazán nem mindegy ,hogy mindezt gyorsan ,sorbanállás nélkül napközben el tudjuk intézni !!!!

2.Ezért kérek mindenkit ,aki nem szeretnè a posta vègleges bezárását,aki egyetért azzal hogy a repülőtèren igenis szüksèg van a postára ,írja alà és minèl többen osszátokkkk!!!!!!!

Az aláírással felhatalmazom Léder Anita Virág petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.