Mentsük meg a CORONA és a HARGITA Intercity vonatokat!

IMG_20170904_211930.jpgA MÁV-Start Zrt. bejelentette, hogy csökkenti, illetve megszűnteti a nemzetközi járatain az étkező és fekvőkocsi szolgáltatását.

Ezeknek a szolgáltatásoknak a megszüntetése érinti a Corona illetve a Hargita Intercity vonatokat, amelyek összekötik Székelyföldet Budapestel. Ez a döntés az utasokat és az alkalmazottakat is egyaránt érinti. Attól tartunk, hogy a háló- és étkezőkocsik nyújtotta szolgáltatás megvonása a Corona - Hargita Intercity vonatok visszafejlődését, hosszú távon esetleges megszűnését vonhatja maga után.

Tisztelettel kérjük, támogassák aláírásukkal ezt a petíciót és tiltakozzunk együtt e szolgáltatások megszüntetése ellen!

Köszönjük!


Mentsük meg a Coronát!    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Töltse ki az alábbi űrlapot a Mentsük meg a Coronát! által létrehozott petíció aláírásához. A petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook