Mentsük meg a CORONA és a HARGITA Intercity vonatokat!

IMG_20170904_211930.jpgA MÁV-Start Zrt. bejelentette, hogy csökkenti, illetve megszűnteti a nemzetközi járatain az étkező és fekvőkocsi szolgáltatását.

Ezeknek a szolgáltatásoknak a megszüntetése érinti a Corona illetve a Hargita Intercity vonatokat, amelyek összekötik Székelyföldet Budapestel. Ez a döntés az utasokat és az alkalmazottakat is egyaránt érinti. Attól tartunk, hogy a háló- és étkezőkocsik nyújtotta szolgáltatás megvonása a Corona - Hargita Intercity vonatok visszafejlődését, hosszú távon esetleges megszűnését vonhatja maga után.

Tisztelettel kérjük, támogassák aláírásukkal ezt a petíciót és tiltakozzunk együtt e szolgáltatások megszüntetése ellen!

Köszönjük!

Mentsük meg a Coronát!    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom Mentsük meg a Coronát! petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.