Megoldás a határzárra az olyan családok/párokért akiket a határzár választ szét!

Az Európai Unió bármely polgára vagy lakosa akár a saját nevében akár másokkal együtt Petíciót nyújthat be az Európai Parlementhez,az Európai unió tevékenységi körébe tartozó,és a közvetlen érintő tárgyban.                                                                              Most,hogy bejött ez a vírus Európába is,így minden ország lezárta az országhatárait szinte mindenki elótt.Nem gondolva senkire és semmire,ugyanis azt nem vették figyelembe,hogy mennyi családot és párt szakítanak ezzel szét!!!Nem csak egy országon belül születnek szerelmek és házasságok,hanem két kűlönbözóben is és most sajnos nem láthatják egymást és nem lehetnek együtt gyermekeikkel,családjukkal,menyasszonyukkal,vőlegényükkel és sorolhatnám még tovább!!!!Hiába van az internet az csak kis ideig nyújt  megoldát,hosszabb távollétnél már nem elég  az Online kapcsolattartás!!!!

Az Európai Jog azt mondja ki:"Ameddig tehát a mozgásszabadság egy országon belül nincs általánosan kolátozva,addig a határlépést sem lehet általánosan megtagadni az Uniós polgároktól.Ez nem csak a munkába ingázókra,hanem minden Uniós Polgárra igaz."

Aki egyetért a leírtakkal az ,ha úgy gondolja ÍRJA ALÁ,hogy eljuthasson a dőntéshozókhoz!!!Aláírásoddal a szétszakított családokat és párokat támogatod!
Akik hosszú ideje nem láthatják családjukat,szerelmüket!

Az aláírással engedélyezem László, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.