Még a bevezetés előtt vonják vissza a Szeged-Kecskemét-Budapest új, utasellenes vasúti menetrendet!

Értelmetlen rombolás lett az új vasúti menetrendből - szétverik a közlekedést Szeged, Kecskemét és Budapest között.

Gyakorlatilag a lakosok érdekeinek figyelembe vétele nélkül, fű alatt tette közzé a MÁV a december 15-től érvényes menetrendjét, amelyben a "menetidő csökkentését" tervezi - kihagyott állomások árán az ország egyik legfontosabb vasútvonalán.

December közepétől a gyorsabb InterCity-k nem állnak meg több településen, így pont a nap legforgalmasabb időszakaiban maradnak az utasok IC járat nélkül. A megmaradt járatokon garantált a túlzsúfoltság, valamint a várakozási idő és a késés növekedése.

A kecskeméti Szövetség a Hírös Városért Egyesület felszólítja a hátrányosan érintett városok polgármestereit, hogy haladéktalanul akadályozzák meg a tervezett rombolást, és képviseljék a városuk lakóinak érdekeit!

Kérjük, hogy aláírásával támogassa kezdeményezésünket!

További információ: 

https://kozlekedesiklub.blog.hu/2019/11/22/ertelmetlen_rombolas_lett_az_uj_vasuti_menetrendbol_szetverik_a_kozlekedest_szeged_kecskemet_es_kisk

 

csiga.jpg


Szövetség a Hírös Városért Egyesület    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Szövetség a Hírös Városért Egyesület petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...