Felhívás az egészségügyben dolgozók számára cégek és magánszemélyek önkéntes tárgyi adományainak elfogadásáról

90512561_223423485475651_389467471192522752_n.png

A MASZK Minden Adomány Számít! Köszönjük!, egy civilekből és egészségügyben dolgozókból álló csapat kezdeményezése. Célunk, hogy támogassuk magánszemélyek, cégek önkéntes bevonásával a COVID-19 elleni védekezés hosszú távú kezelésében a magyar egészségügyben dolgozókat.

FELHÍVÁS AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN DOLGOZÓK SZÁMÁRA CÉGEK ÉS MAGÁNSZEMÉLYEK ÖNKÉNTES TÁRGYI ADOMÁNYAINAK ELFOGADÁSÁRÓL

maszk_peticio_2_fin_corr_(1).png

Mi, magyar egészségügyben dolgozók egyetértünk azzal, hogy válsághelyzet van és Magyarország Kormánya a szükséges intézkedéseket megkezdte. Folyamatosan zajlik az egészségügyi erőforrások átcsoportosítása az új koronavírus fertőzéssel (COVID-19) kezelt betegek szakszerű ellátása érdekében. Az egészségügyi ellátás zavartalanságának biztosításáért folyik az orvosok, az ápoló személyzet, a szakasszisztencia és minden egészségügyben dolgozó mozgósítása, valamint az önkéntesek bevonása is.

 

Az ellátás fenntartása és a további fertőzések számának csökkentése érdekében, szakszerű védőfelszerelések, fertőtlenítőszerek folyamatos biztosítása elengedhetetlen hosszútávú védelmünkhöz. 

Az elkövetkezendő időszakban a megbetegedések számának exponenciális növekedése várható, ezzel párhuzamosan a védőfelszerelések és fertőtlenítőszerek mennyiségének csökkenése. A megfelelő védelmi eszközök hiányában a vírus általi esetleges fertőződésünk kiküszöbölhetetlenné válhat. Készleteink kibővítésével ezt a kockázatot tudnánk csökkenteni. Így az állami megrendeléseken túl mindez előre vetítheti cégek, magánszemélyek önkéntes anyagi segítségének bevonását is.

A MASZK kezdeményezésének célja olyan magánszemélyek, cégek megkeresése, amelyek tevékenységéhez alapvető feltétel a védekezéshez szükséges eszközök megléte. Őket arra szeretnénk kérni, hogy önkéntes felajánlásokkal támogassák az egészségügyi szolgálatot teljesítőket.

Fontos, hogy ezek a magánszemélyek, cégek tudják, hogy Mi, egészségügyben dolgozók szívesen fogadjuk az önkéntes felajánlásokat, amikre akár rövid időn belül szükségünk lehet, hogy munkánkat továbbra is biztonságban tudjuk végezni.

A klinikák és kórházak dolgozóiként szívesen fogadnánk az önkéntes felajánlásokat többek között az alábbiakban felsorolt eszközökből:

 

- Arcmaszkok – (orvosi / N95 / FFP2 / FFP3 / P100)

- Bőr- és felületfertőtlenítő szerek

- Védőruházatok

- Védőszemüvegek

- Egyszer használatos gumikesztyűk 

- Mosható gumipapucsok, egyszer használatos lábzsákok

Kérjük egészségügyben dolgozó személyként aláírásával és munkakörének megnevezésével jelezze egyetértését a felhívás tartalmával, hogy az adományok elfogadása elindulhasson.

Felmerülő kérdés, kérés esetén forduljon hozzánk bizalommal az alábbi ábrán látható elérhetőségek valamelyikén.

Minden Adomány Számít! Köszönjük!

A MASZK csapata

90400493_2625254700931248_3127820198283837440_n.png


MASZK - Minden Adomány Számít! Köszönjük!    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom MASZK - Minden Adomány Számít! Köszönjük! petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...