Maradjon meg a wakeboard pálya a balatonfűzfői Föveny Strandon!

Kedves Vendégeink, kedves Barátaink!
Segítségetek kérjük ahhoz, hogy továbbra is működhessünk!

Egy felszólító levelet kaptunk a Fűzfői Vagyonkezelő Kft-től, akitől évről-évre béreljük Fövenyfürdő strandon találhátó területet, hogy idén nem kötnek velünk bérleti szerződést és 8 napon belül bontsuk el a parti építményeinket.

A hivatalos indoklás szerint az önkormányzat más beruházást tervez a wakeboard pálya helyére.

Azért meglepő és egyben elszomorító a döntésük, mert egyértelmű, hogy a wakeboard és fánk pálya egy olyan plusz szolgáltatást jelent a strandnak, amely a Balaton keleti medencéjében egyedülálló és számtalan vendég csak ezért érkezik ide.

A Fűzfő Wakeboard pálya öt éve működik és ezalatt közel ezer embert tanítottunk meg a wakeboardozásra és "fánkoztattunk" több ezer gyereket és felnőttet egyaránt. Sokan nálunk ismerték meg a vízisportolás örömét és szerettek bele a Balatonba. Küldetésünknek tekintjük megszerettetni a gyerekekkel a mozgást, a természetet és a vizet. Vendégeink nagy százalékban kisgyermekes családok. 5 éves kortól bárki találhatnak megfelelő szórakozást nálunk. Évről évre egyre több vendégünk van. A pálya népszerűségét az is jól jelzi, hogy csütörtöktől hétfőig általában csak előjegyzéssel tudunk időpontot adni és gyakran napokra előre be vagyunk táblázva.

Bízunk benne, hogy ha elég sokan jelzitek, hogy szeretitek a pályát és nem szeretnétek, hogy megszűnjön, még meggondolja magát Balatonfűzfő vezetése és úgy fejlesztik tovább a strandot, hogy a wakeboard és fánk pályánk is megmaradhasson.

Ehhez azt kérjük, hogy legyetek szívesek írjatok alá petíciónkat!

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/fuzfowakeboard/