Maradjon a Balatonszepezdi Gyermek- és Ifjúsági Tábor a kazincbarcikaiaké!

Tisztelt Szitka Péter Polgármester Úr! 

Kazincbarcika Város Képviselő-testülete megszavazta az Önkormányzat – tehát a kazincbarcikai emberek – tulajdonában lévő Balatonszepezdi Gyermek- és Ifjúsági Tábor eladását, amelyről a lakossággal nem történt egyeztetés, sőt a véleményüket sem kérték ki az ügyben.

Tisztelettel arra kérem, hogy tegyen lehetővé ebben a témakörben egy "közmeghallgatást"!

Véleményem szerint a város erkölcsi és jókora anyagi kárt szenvedne az áron aluli értékesítés esetén.

Azt hiszem, ha eladják ezt az ingatlant, soha többet nem lesz Kazincbarcika városának balatoni tábora közel 10 000 négyzetméteren.Az én javaslatom az, hogy ne adja el a város a Balatonszepezdi Gyermek- és Ifjúsági Tábort, és találjon megoldást a működtetésre a kazincbarcikaiak javára!

Az emberek meg akarják tartani a tábort, és azt szeretnék, ha üzemelne is, hogy gyermekeink átélhessék azokat az élményeket, amelyek mi átélhettünk annak idején.

Kérem, hogy vegye figyelembe a választópolgárai akaratát, és tegye meg a szükséges lépéseket, hogy az eladás ne történjen meg, és keresse meg a város a működtetésre a megoldást! 

 

Tisztelettel:

Pogány István
önkormányzati képviselő

Balatonszepezd1.jpg

 

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Istvan Pogany petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGYFizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...