Mandarin kert E507 lakás - felszólítás

Kedves Mandarin Kerti Lakók!

Az E épület 507-es lakásából tavasz óta tapasztalható tarthatatlan állapot miatt hoztam létre ezt a petíciót, melyet a tulajdonos és a Közösképviselet felé fogunk továbbítani. 

 

A petíció célja, hogy minél többen együtt jelezzük az albérlők vállalhatatlan viselkedését. A hajnaltól, estig tartó ordibálásukat, veszekedésüket minősíthetetlen stílusban. 

 

A házirend egyételműen kimondja, hogy a lakóközösség nyugalmát megzavaró bármilyen tevékenység napszaktól függően tilos. Ez egyértelműen másokban megbotránkozást, a köz nyugalmat zavaró tevékenység. 

 

A tulajdonos felé 2 hónapja folyamatosan ismétlődő figyelmeztetés sajnos csak üres ígéretekre talál. A helyzet megoldódni nem látszik, így szükséges egy hivatalos felszólítás. 

 

Rendőrség is legalább 1-szer már ki lett rájuk hívva. De az üggyel foglalkozó főtörzsmester szerint nem egyszeri bejelentésről van szó. Így erről beszerezhető hivalos dokumentum, illetve számos hangfelvétel áll rendelkezésre a tényt bizonyítva. 

 

Remélem minél többen kitöltitek a petíciót, hogy mihamarabb pontot tegyünk erre az ügyre saját és gyermekeink nyugalmának biztosítása érdekében. 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Szakály Gergő petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...