Májusba ne nyissanak az iskolák!!!!

Májusba az iskolák maradjanak zárva!!

Májusba ha elkezdődik az iskola annál több lessz a beteg,és a halálozás. Mint tudjuk ez a járvány sok emberi életet követelt már az elmult hosszú idők során! Ha az iskolák elindulnak megint nagyobb lessz arra az esély hogy emelni fogja a fertőzöttek számát. És megint kezdhetünk mindent előröl hogy megvívjuk a harcot a vírussal! Az iskolák létszáma elég magas és már a gyerekek is elkaphatják ezt a förtelmes vírust! Akadályozzuk meg hogy mégtöbb ember elkapja ezt a vírust és hogy ne tudjon több embert elvenni az élőktöl.

Tisztelettel kérek mindenkit hogy aki egyetért ezzel a petícióval az írja alá köszönöm!!

Az aláírással felhatalmazom Fehér Vivien petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.