A Magyarpolányi Német Nemzetiségi Óvodáért

Kedves Szülők, Magyarpolányi Lakosok, Támogatók!
 
Arra kérünk titeket, hogy aláírásotokkal támogassátok a magyarpolányi óvodavezetőt, Némethné Penk Ildikót abban, hogy továbbra is a megszokott magas színvonalon vezethesse az óvoda intézményét.
Mint sokan tudjátok Némethné Penk Ildikó óvodavezetői mandátuma 2021.06.30-án lejár.
A Német Nemzetiségi Önkormányzat által kiírt pályázatra egyedüli pályázóként pályázott. Pályázatát mind a szülők, mind a nevelőtestület megdöbbenésére a Német Nemzetiségi Önkormányzat elutasította.
Az elutasítás miatt mindegyik Óvónő jelezte,hogy áthelyezését kéri másik intézménybe és ezt hivatalosan 06.25-én el is juttatják az intézmény fenntartójának.
A szülők és az óvodai dolgozók sokadik próbálkozása ellenére sem sikerült megoldást találni az óvodavezető és a Német Nemzetiségi Önkormányzat között kialakult kommunkációs problémára.
Annak ellenére sem, hogy az óvodavezető nyilvánosan bocsánatot kért a Német Nemzetiségi Önkormányzat Elnökétől és Képviselőitől.
 
Ezzel gyermekeink nevelése, oktatása veszélybe került!
 
Ne hagyjuk lerombolni az óvodát, Ne hagyjuk elmenni a legjobb Óvónőket!!!
A gyermekeinknek ők kellenek!!!
 
Köszönettel:
Szülők

Szülői Munkaközösség és Szülők csoportja    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Szülői Munkaközösség és Szülők csoportja petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...