Magyar-külföldi vegyes házasságok vízummentessége

Szeretném, ha a magyar-külföldi vegyes házasságok vízum kötelezettségét eltörölnék. Ha ugyanolyan egyenértékű házasoknak számítanánk, mint bárki más Magyarországon. Szeretnék én is 3 év házasság után, végre boldogan itthon élni török állampolgárságú férjemmel. Szeretnék vele ébredni, dolgozni, családtagjaink körében élni. Mi is szeretnénk ugyanúgy élni, mint a magyar házasok. Jogunk van a boldogsághoz. Töröljék el, hogy milliókat tegyünk bankszámlára, csak azért mert ők nem magyarok. Ők is dolgozhassanak, mert ők is egyenértékű emberek,műveltek,képzettek. Töröljék el, hogy migránsnak bélyegezzék őket. A FÉRJEMET AKAROM!!!!

Az aláírással engedélyezem SAHINGÖZ MELINDA, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.