Magyar-külföldi vegyes házasságok vízummentessége

Szeretném, ha a magyar-külföldi vegyes házasságok vízum kötelezettségét eltörölnék. Ha ugyanolyan egyenértékű házasoknak számítanánk, mint bárki más Magyarországon. Szeretnék én is 3 év házasság után, végre boldogan itthon élni török állampolgárságú férjemmel. Szeretnék vele ébredni, dolgozni, családtagjaink körében élni. Mi is szeretnénk ugyanúgy élni, mint a magyar házasok. Jogunk van a boldogsághoz. Töröljék el, hogy milliókat tegyünk bankszámlára, csak azért mert ők nem magyarok. Ők is dolgozhassanak, mert ők is egyenértékű emberek,műveltek,képzettek. Töröljék el, hogy migránsnak bélyegezzék őket. Szeretném, ha nem taposná sárba a kormány az alapvető emberi jogaim, és élhetnék ezen jogaimmal. Valamint határozottan tiltakozom az ellen, hogy mentális egészségemet rombolja az az abnormális állapot, hogy 3 éve a férjem nélkül kell élnem, mert nem engedik be az országba. A FÉRJEMET AKAROM!!!!

Az aláírással engedélyezem SAHINGÖZ MELINDA, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.