Legyen választható oltás a hagyományos technológiával készült Sinopharm a gyermekeknek is!

Tisztelt Emberek!

A gyerekek részére nincs köztes megoldás, csak a Pfizer oltása... A petíciót azért indítottam, hogy azoknak, akik esetleg a HAGYOMÁNYOS ELJÁRÁSSAL készült kínai Sinopharm vakcinát elfogadják, és elfogadnák a gyermekeik részére is, szemben a kísérleti, a mindenféle hosszú távú vizsgálat, és ellenőrzés nélkül használatba hozott mRNS oltások mellett, legyen lehetőségük a másikat választani! (Azt sem tudjuk mi történik majd évek múlva az mRNS oltások mellékhatásaként....) Ha nem szeretné a gyermekeit kísérleti message RNS vakcinával beoltatni, akkor kérem írja alá a petíciót!

Az aláírással felhatalmazom Liktor Ferenc petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.