Legyen újra kéthetente zöldhulladék elszállítás Veresegyházon!

Kérem a Zöld Híd B.I.G.G. Kft.-t, hogy a zöldhulladék elszállítása újra kéthetente történjen meg Veresegyházon.
Felháborítónak tartom, hogy a zöldulladék zsákok árának többszörösére emelésével egy időben, az elszállítás már csak 4 hetente valósul meg. A nem megfelelő tájekoztatás miatt, sok helyen a a zsákok kint az utcán bűzölögnek, folyik belőlük a fertőzésveszélyes lé. 3-4 hét alatt beindul a rohadás, a zsákokból ömlik a szag, nem lehet kiülni a kertbe, mert folyamatosan csavarja az ember orrát.
Hozzáteszem a környékbeli településekhez képest, Veresegyházon az egyik legdrágább a szemétszállítás, ehhez képest a szolgáltatás folyamatosan romlik.

Az aláírással engedélyezem Gerhát Gergő, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.