Legyen magyar nyelvű választható felirat a játékokban!

Tisztelt Játékfejlesztők!

Mi, magyar játékosok, az alábbi petíció aláírói azt kérjük tőletek, hogy az összes játékotokat (legalább a jövőben megjelenőeket) lássátok el korrekt, jó minőségű magyar nyelvű feliratozással is! Vonatkozzon ez a játékhoz tartozó nyomtatott anyagokra és magában a játékban megjelenő összes elhangzó és írott szövegre!

Felháborítónak tartjuk azt a tényt, hogy ugyan azért az összegért vásároljuk meg a játékokat (magyarországi átlagos megélhetési viszonyokhoz képest drágán), amennyiért az angol, vagy német nyelven beszélők, de nem élvezhetjük őket a saját nyelvünkön, 100%-osan. Tehát mi sokkal kevesebbet kapunk a pénzünkért, mint például az angolok, németek, franciák.

Tudjuk, hogy a játékok szinkronhangokkal történő ellátása költséges és rengeteg plusz munkával jár, de úgy gondoljuk, hogy egy-egy magyar nyelvű felirat elkészítésének bőven bele kellene férnie a játékok jelenlegi áraiba.

Úgy gondoljuk, hogy sokkal több játékot tudnátok eladni hazánkban, ha azokat magyar nyelvű feliratozással látnátok el és ezáltal sokkal nagyobb népszerűségre is tennétek szert a magyar játékosok közt.

Előre is köszönjük a megértéseteket és a munkátokat, amit értünk végeztek!

_______________________________________________________________________

Dear game developers!


We Hungarian players, the following petitioners, would ask you to provide us an optional high-quality Hungarian subtitles in all of your games (at least in the future releases)! This applies to any printed material and includes all the spoken and written text that appears in the game!


We outraged at the fact that we pay the same amount of money to buy the games (at a relatively high ratio to the incomes in Hungary) as the English or the German speakers but we cannot enjoy them in our own language at 100%. So we get a lot less for our money than the British, the German and the French gamers.


We know that dubbing the games costs a lot of money and extra work, but we think that a Hungarian subtitle should be included at the current price of games.


We think that a lot more games would be sold if we saw Hungarian subtitles. And you would also reach popularity among the Hungarian players.


Thanks in advance for your understanding and for your work that you do for us.