Legyen kutyafuttató SOPRONBAN!

Sopronban és annak vonzáskörzetében nincs kutyafuttató, mely lehetőséget adna a városban élő kutyák biztonságos futtatására. Erre egyedüli lehetőséget a környéken lévő közparkok biztosítanak, sok esetben azonban ez konfliktushoz vezet kutyások és nem kutyások között, valamint kutyáink a környezeti ingerek hatására ki vannak téve annak a veszélynek, hogy az autók akár el is üthetik őket.

Erre keresünk megoldást, és hisszük, hogy közösen fellépve ez megvalósítható!

Szeretnénk, ha Sopron Önkormányzata támogatná a kutyafuttatók létrejöttét. Ehhez a támogatásotokat kérnénk, hogy sikeres pályázatot tudjunk benyújtani a város felé, alátámasztva a valós igények felmérésével.

Láng Zsófia/Visi Viktória    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Láng Zsófia/Visi Viktória, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.