Legyen egyszerűbb, kereskedőbarát a Coca Cola számla!

FB_IMG_16379612762211.jpg2021-ben a Coca Cola HBC még mindig olyan formátumú számlát állít ki a tőle vásárló kiskereskedőknek, melyen nem tünteti fel a nettó darabárat és a betűméret miatt is olvashatatlan. Többezer kereskedelmi dolgozó munkáját nehezítik meg rugalmatlan, nem vevőbarát hozzáállásukkal! Ideje rábírni őket a változtatásra. Írjátok alá, hogy ezzel kifejezzük, nem vagyunk megelégedve a COCA COLA számláival. Nagyobb méretű, olvashatóbb, könnyebben értelmezhető formátumot kérünk, különben a Pepsi fog minden üzletben előnyt élvezni. 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom P.Zoltán petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )