Legyen egyszerűbb, kereskedőbarát a Coca Cola számla!

FB_IMG_16379612762211.jpg2021-ben a Coca Cola HBC még mindig olyan formátumú számlát állít ki a tőle vásárló kiskereskedőknek, melyen nem tünteti fel a nettó darabárat és a betűméret miatt is olvashatatlan. Többezer kereskedelmi dolgozó munkáját nehezítik meg rugalmatlan, nem vevőbarát hozzáállásukkal! Ideje rábírni őket a változtatásra. Írjátok alá, hogy ezzel kifejezzük, nem vagyunk megelégedve a COCA COLA számláival. Nagyobb méretű, olvashatóbb, könnyebben értelmezhető formátumot kérünk, különben a Pepsi fog minden üzletben előnyt élvezni.

Az aláírással felhatalmazom P.Zoltán petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.