Legyen deszkapark Kecskeméten!

 Legyen deszkapark Kecskeméten!

Ezúton szeretném felhívni az illetékes emberek figyelmét Kecskeméten! Kecskeméten sajnos nem található 1 rendesen felszerelt deszkapark sem, és itt szeretném felhozni a Noszlopy Gáspár Parkban lévő, hanyagul illetve átgondolatlanul felépített deszkaparkját is. Sajnos a Noszlopy Gáspár Parkban lévő deszkapark fejlődésre nem ad le lehetőséget, hisz egyetlen egy "normális" ív, illetve "spot" sem található, ezek mellett, kisgyerekek is gyakran játszanak a ott, ezzel el lehetetlenítik a komoly extrém sportra vágyók gyakorlását, nem egy esetről lehet beszámolni mikor is, kisgyerekek illetve középkorúak is sérültek már meg a felelőtlen szülők butasága miatt. Ha lehetne, jó lenne egy olyan deszkapark ahol is a komoly extrém sportra vágyók keze alá dolgoznának, sajnos mint civil emberek nehezen tudunk saját kezűleg egy pályát/deszkaparkot építeni, ezért kérjük ebben az ügyben illetékes emberek segítségét. 

Pedlow_Field_Skate_Park.jpg

Elvárások:

  • Korhatáros, ingyenes belépő. (amennyiben úgy adódik fizetni is képesek vagyunk érte)
  • Igényesen felépített, lehetőleg nagy pálya hogy a sportolni vágyók kényelmesen elférjenek.

 

 

UI: Szülők! A gyermekük érdekében! Legyenek szívesek a kisgyereket/kisgyerekeket a játszótérre vinni, és ne egy olyan deszkaparkba ahol egy balszerencsés baleset folytán életüket is veszthetik.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Egy sportolni vágyó, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook