Legyen büntethető a hazaárulás

A szöveget egy nemzeti érzelmű laptól kölcsönöztem, de ennél jobban én sem fejezhetném ki magam.

Különösen meglepő az a primitív káröröm, az a beteges kéjelgés, amit akkor mutatnak, ha úgy gondolják, sikerült ártani a Magyar Kormánynak, vagy bármely olyan magyar képviselőnek, hivatalnoknak, aki nem liberális. Egészen elképesztő személyes gyűlölködés üt át ezeken a megnyilvánulásokon.

Elmondható már 10 nappal a választás előtt, hogy ez minden demokratikus idő legocsmányabb, legembertelenebb kampánya, amelyben az ellenzék már tényleg semmivel sem törődött, csak a legrövidebb hatótávolságú politikai haszonszerzés illúziójával. Durvább, mint a tavalyi országgyűlési választás kampánya, amiből levonható az a következtetés, hogy az ellenzék két létezőnek tekinthető pártja, a Demokratikus Koalíció és a Momentum Mozgalom értékelése a saját helyzetéről milyen. Helyi beágyazottság híján akarnak egy szimpla önkormányzati választást világmegváltó, a közjogi viszonyokat is felülíró kvázi forradalommá konvertálni, teljes egészében külföldi erőforrásokra és receptekre alapozva. És persze lerabolva a többi ellenzéki töredék maradék erőforrásait. Céljuk az alkotmányos önkormányzás valós pozícióinak megszerzése, de ez csak eszköz egy Magyarországon kívüli politikai program érvényesítésére.

Az elmúlt hónapokban egyértelművé vált, hogy a magyar ellenzék sem az EP-ben, sem az Országgyűlésben, sem az önkormányzatokban nem a magyar választópolgárokat képviseli. Ezt maguk is elismerik, hiszen nyíltan hangoztatják, hogy olyan ideológia szolgálatában állnak, amely a magyar szuverenitás teljes felszámolására törekszik.

A magyar ellenzékre szavazni olyan, mintha valaki 1944-ben a Wehrmacht-ra vagy 1945-ben a Vörös Hadseregre szavazna. Még csak nem is Sztálinra vagy Hitlerre, hanem közvetlenül a lakosságot kirabló, gyilkoló megszálló csapatokra. Úgy, hogy ezek az erők egyébként teljesen egyértelműen egy kirablási programmal és lakosságcserével kampányolnak.

Új fogalommal kell megismerkednünk: talán a „karrier hazaáruló” kifejezés ragadja meg leginkább ezeknek az embereknek a jellem- és identitáshiányát. Foglalkozásszerűen űzik ezt a szakmát, ideológiai meggyőződésből; Magyarország megszüntetése a karriercéljuk.

Magyarországon mostantól minden választás népszavazás is, és arról is szól, hogy a hazánkat, az országunkat, a nemzetünket ne olvasszák be a Birodalomba. Az ellenzéki indulók gyakorlatilag külföldiek; azt kérik, hogy adjuk oda nekik az országunkat, a városunkat, a falunkat néhány jól hangzó hazugságért cserébe.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Cerva Csaba, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook