Le a maszkal

Újra a régi életünket szeretnénk élni,ami azt jelenti hogy a szabadságunkat el vették újra szabad szabadon szeretnénk élni nem az ők szabályuk szerint a gyerekek újra tudjanak együtt játszani az emberek újra együtt szabad beszélgetni gyerek tudjon menni mamahoz ,papóhához mert milyen az élet a nagyszülők nélkül a gyerekeknek azt nézni hogy jaj el ne felejtsd az maszkot mert már mindenhova kell és ha ne tán több óráig oda vagy vásárolni az ember rosszul van a maszkban szédülés és levegő hiány ami azt jelenti hogy rosszul is lehet az ember ,főleg aki szívbeteg és nem egészséges több időt töltenünk maszkban! De én egészséges vagyok de megbetegedek a maszktól! Azonnali petíciót indítok és kérem több ember csatlakozzon Vegyük le a maszkot! Le a maszkal! Emberi jogunk nem engedi hogy megszabják hogyan éljünk a szabadságunkat elvettek!

Az aláírással engedélyezem Andrea Gulyban, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.