Kutyafuttató építése Nagykátán

Kedves nagykátai lakosok! 

Azt gondolom sokunkat érint a probléma, ezért is hoztam létre ezt a petíciót. Sokan vagyunk ebben a városban akik tartunk valamilyen házikedvencet, sokunknak ez nem más mint egy kutya. Azonban megfelelő hely nincs az egész városban arra, hogy a kedvencünkkel egy jót labdázzunk, játsszunk, vagy hogy a kutyáink egymással tudjanak lenni és szocializáldni. A városon kívüli erdős/mezős területek veszélyesek lehetnek a vadászok miatt, esetleg kihelyezett méreg miatt, a városon belül pedig semmilyen biztonságos terület nincs. A parkok közel vannak forgalmas útszakaszokhoz, a focipálya pedig sportolásra vágyókkal van teli, akik nem örülnek a kutyáknak, illetve ezek a helyek sincsenek megfelelően körülzárva. Szerintem nem csak engem zavar ez a probléma, hanem más kutyatartókat is, így amennyien egyetértesz velem, és szerinted is szükség lenne egy kutyafuttatóra a városban, kérlek írd alá a petíciót!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Szilvia Hegedűs petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...