Kutyafuttató építése Nagykátán

Kedves nagykátai lakosok!

Azt gondolom sokunkat érint a probléma, ezért is hoztam létre ezt a petíciót. Sokan vagyunk ebben a városban akik tartunk valamilyen házikedvencet, sokunknak ez nem más mint egy kutya. Azonban megfelelő hely nincs az egész városban arra, hogy a kedvencünkkel egy jót labdázzunk, játsszunk, vagy hogy a kutyáink egymással tudjanak lenni és szocializáldni. A városon kívüli erdős/mezős területek veszélyesek lehetnek a vadászok miatt, esetleg kihelyezett méreg miatt, a városon belül pedig semmilyen biztonságos terület nincs. A parkok közel vannak forgalmas útszakaszokhoz, a focipálya pedig sportolásra vágyókkal van teli, akik nem örülnek a kutyáknak, illetve ezek a helyek sincsenek megfelelően körülzárva. Szerintem nem csak engem zavar ez a probléma, hanem más kutyatartókat is, így amennyien egyetértesz velem, és szerinted is szükség lenne egy kutyafuttatóra a városban, kérlek írd alá a petíciót!

Az aláírással felhatalmazom Szilvia Hegedűs petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.