Különleges hazai Fejér megyei Ikarus buszok megmentése.

Ön egyet ért e azzal a kezdeményezéssel, hogy a GVY-398-as forgalmi rendszámú Ikarus 435 TD tipusú duobusz, a KBK-783-as forgalmi rendszámú 435.20G tipusú  valamint az IZL-026-os forgalmi rendszámú  Ikarus 417-es tipusú prototípus autóbuszok megmeneküljenek, és egy leendő Fejér Megyei tömegközlekedést bemutató kiállitás részesei lehessenek, ezálltal megmenekülve az utókor számára. Az autóbuszok a Volánbusz Zrt. dunaújvárosi telephelyén találhatóak leállitva.

You agree with this initiative that the Ikarus 435 TD duobus with registration number GVY-398, the 435.20G with registration number KBK-783 and the Ikarus type 417 prototype with registration number IZL-026 to escape and be part of a future exhibition on Fejér County public transport, thus escaping for posterity. The buses are stopped at the Dunaújváros premises of Volánbusz Zrt.

Sie stimmen dieser Initiative zu, dass der Duobus Ikarus 435 TD mit der Registriernummer GVY-398, das Kennzeichen 435.20G KBK-783 und die Prototypbusse Ikarus Typ 417 mit der Registriernummer IZL-026 Entfliehen Sie und nehmen Sie an einer zukünftigen Ausstellung über die öffentlichen Verkehrsmittel des Landkreises Fejér teil, um der Nachwelt zu entkommen. Die Busse halten am Standort Dunaújváros in Volánbusz Zrt.

Fejér Megye tömegközlekedése egykor és ma facebook csoport    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom Fejér Megye tömegközlekedése egykor és ma facebook csoport petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.