Közlekedési lámpát a kereszteződésbe (BP. XIV. ker. Szugló utca - Róna utca)

Budapest XIV. kerület Zuglói Önkormányzat Polgármesteri Hivatal részére szeretnénk az alábbi közbiztonságot érintő követelésünket benyújtani.

A szóban forgó téma a BP. XIV. ker. Szugló utca - Róna utca kereszteződésben levő gyalogosátkelő, aminek biztonságosabbá tétele a jelzett út és áthaladás forgalom kihasználtsága miatt szükségessé vált.

A fent említett átkelőn nagy számú a reggeli / délutáni iskolás és óvodás gyerekek és kisérő szülők áthaladása. Ezen petíciótval szeretnénk az adott gyalogosátkelőt használó személyek részére biztonságosabb áthaladást elérni.

Az  átkelők számára nyomógombbal időzített kiegészítő jelzőlámpát kérnénk elhelyezni az adott kereszteződés mindkét áthaladó pontján.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Polgár petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...