Követeljük vissza Dési Jánost az Újságíróklubba!

Elég abból hogy aki nem elkötelezett Orbán Viktor személye és a Fidesz iránt, az nem szerepelhet nemcsak a párthoz közelálló sajtóban, hanem a közmédiában sem! Ezért követeljük vissza Dési Jánost az újságírói klubba!Az Újságíróklub tagjai korábban megállapodtak abban, hogy ha közülük valakit felállítanak, akkor vele együtt mindenki távozik.Ha Dési Jánosnak mennie kell akkor távozzanak ők is!

 

Követeljük vissza a régi ATV-T!!!Követeljük a Demokratikus szólás szabadságot, közszolgálatiságot, a sajtószabadságot.és a politikai hovatartozás törvény adta szabad gyakorlatát! Ezáltal Gréczy Zsoltot a Demokraták című műsorba!Követeljük azt, hogy az ATV ne bélyegezzen meg személyeket, mert pusztán jóban van Gyurcsány Ferenccel!Követeljük vissza a baloldali értékeket a baloldali hitet és nem kérünk a diktatúrából!Követeljük vissza Dési Jánost és Gréczy Zsoltot

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Rejtő János, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook