Koronavírus ellen be nem oltottak hátrányos megkülönböztetésének elkerülése

Az EU Parlament javaslata, hogy a tagállamoknak a be nem oltottak hátrányos megkülönböztetésének elkerülése céljából és gazdasági okokból „egyetemes, hozzáférhető, időben történő és ingyenes tesztelési lehetőségeket" kellene biztosítaniuk.
A legtöbb uniós országban a jogalkotó már azt a gyakorlatot is alkamazza a fent leírt okból kifolyólag, hogy a szolgáltatásokat az oltottakon kívül azoknak is lehetővé teszi, akik azok igénybevétele előtt közvetlenül vagy esetleg a helyszínen teszteltetik magukat.
Diszkriminatív az oltottság tényéhez kötni bizonyos szolgáltatások igénybevételét.
Ha egyetért azzal, hogy ne csak koronavírus elleni védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek legyenek többletjogaik, azaz csakis ezek a személyek látogathassanak rendezvényeket, koncerteket, sporteseményeket, éttermeket, egyéb nyilványos helyeket és vehessenek igénybe újra nyitó szolgáltatásokat, hanem azok is egyenlő kezelésben részesüljenek, akik friss negatív koronavírus teszteredménnyel rendelkeznek, akkor kérem irja alá és ossza meg közösségi oldalakon ezt a petíciót.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Tóth János petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...