Könnyítést a 2021-es emelt-, és középszintű érettségihez

Üdvözlöm!

  A 2020-as év május-júniusi érettségi vizsgadőszakban, mindössze 2 hónap otthon, online töltött tanulás után a szóbeli érettségik mind emelt-, illetve mind középszinten el lettek törölve, bizonyos kivételektől eltekintve. 

  A kialakult vírushelyzet miatt idei tanév végzős tanulói 7 hetet járhattak be az iskolába, ami azt jelenti, hogy a tavalyi elmulasztott hónapokkal együtt már csaknem fél éve online oktatásban vesznek részt.

  Azonban az idei, 2021-es érettségik a jelenlegi állás szerint hagyományos módon lesznek megtartva, mindkét vizsgarészt (szóbeli és írásbeli) beleértve. Ennek a petíciónak célja nem feltétlenül az egyik vizsgarész eltörlése, hanem valamiféle könnyítés elérése lenne. 

  Kérem, aláírásával Ön is támogassa ezt a kezdeményezést, melyet sok ezer, hasonló helyzetben lévő diáktársam nevében indítottam!

  Köszönettel, és tisztelettel;

      egy végzős diáklány

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Gyarmati Sára, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...