Kiállunk Szabolcs bácsi mellett!

Kedves Petíció Aláírók!
Petíciónk elérte célját, Szabolcs bácsi hétfőtől a normál kerékvágásban taníthat tovább. Ehhez minden egyes aláírásra szükség volt! Köszönet az együttes kiállásért és külön köszönet a sok bíztató szóért! Örülünk, hogy a Tankerület végül biztosítja az ártatlanság vélelmét és így nem sérül a gyerekek tanuláshoz való joga.

"Mindenkinek köszönöm a támogatását, nagyra értékelem, sokat jelent számomra, hálás vagyok érte." (Szabolcs bácsi)

Iskolánkban az ötödik osztály egyik matek óráján az egyik tanulót rendetlenkedése miatt tanára, Szabolcs bácsi többször is figyelmeztette, majd mellé lépett és a fülével fizikai kapcsolatba került, hogy kizökkentse a zavaró viselkedéséből. Ez nem helyes, ezért a gyerek tanára akár szóbeli figyelmeztetést is kaphat egy tisztességes vizsgálat után!

A szülő ezzel szemben feljelentést tett, látleletet vetetett és azt állítja, hogy a gyermekének a tanára a fülét felszakította és maradandó sérülést okozott. Ez egyáltalán nem igaz, amit az osztálytársai, a következő órák tanárai, az iskola dolgozói is tanúsítanak. A gyereknek az eset után semmiféle panasza nem volt, sőt egészen délutánig folytatta az iskolai napját. Nem volt szükség sem orvosra, sem elsősegély nyújtására.

Szabolcs bácsi az iskola egyik legjobb tanára. Soha semmiféle panasz nem volt rá, sőt ellenkezőleg, a szülők is nagyon elégedettek a munkájával. A tanórákon maximálisan igyekszik a tananyagot átadni, amit sokszor a szünetekben is folytat, ha bármelyik gyermek ezt kéri tőle. Az iskola munkájában maximálisan részt vesz és sok plusz feladatot is vállal. A gyerekek szeretik, bizalommal fordulnak hozzá. Mi szülők maximálisan megbízunk benne.

Nem hagyhatjuk, hogy Szabolcs bácsit felmentsék és ne taníthasson tovább! Egy problémás szülő, problémás gyermeke miatt, akik láthatóan eltúlozzák, felnagyítják, meg akarják bosszulni az esetet. Mi lesz a tanítványaival, a saját osztályával?

Azt akarjuk, hogy Szabolcs bácsi tovább taníthasson, tarthassa a matematika és fizika óráit, a nyolcadikosok felvételi felkészítő matematikáját, amit a vizsgálat idejére se vegyenek el a gyerekektől!

Az Iskola Szülői Közössége


Az Iskola Szülői Közössége    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével