Kiállunk Bayer Zsolt mellett cigány-ügyben

Teljes mellszélességgel kiállunk Bayer Zsolt álláspontja mellett, mely a szólásszabadság jegyében íródott és több százezer vagy millió magyar ember életét, mindennapjait befolyásolja, keseríti meg. Ez az ún. cigány kérdés.
Várható volt, hogy Bayer írására egyből rákap a balliberális oldal, de arról csak sejtésünk volt, hogy kormányközeli, kormányzati emberek is nemtetszésüknek fognak hangot adni (pl. Navracsics Tibor http://hunikum.info/Navracsics_kizarna_Bayert_a_Fideszbol_).
Ha nem a minden áron való megfelelési kényszert tartod elsődlegesnek, hanem a cigánykérdés valódi megoldását, akkor - párthovatartozástól függetlenül - írd alá a petíciót!

Végezetül politikusok figyelmébe: LÉTEZIK CIGÁNYBŰNÖZÉS!

"Nem akarom likvidálni a cigányságot, sem egy részét, sem egyetlen cigányt. (...) Rendet akarok. Azt akarom, hogy minden tisztességes cigány ember boldoguljon ebben az országban, és minden, társadalmi együttélésre képtelen és alkalmatlan cigány pedig legyen kirekesztve a társadalomból" (Bayer Zsolt)

Az aláírással engedélyezem K. K., hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.