Kiállunk a Somogyi Béla utca felújításáért!

VESZÉLYBE KERÜLT A SOMOGYI BÉLA UTCA FELÚJÍTÁSA!

Mindannyiunknak fontos, hogy egy olyan 21. századi belvárosban éljünk ma Budapesten, ahol van elég zöldfelület, az utcáink tiszták, és amire büszkék lehetünk.Habár a főváros nagyobb összegből gazdálkodhat, mégis törölték a tervek közül a közlekedési szempontból is fontos Somogyi Béla utca felújítását.

A kormányzati támogatás mértéke nem változott, a Somogyi utca mégis kimaradt! A pénz meglenne, szándék miért nincs? Sem Karácsonynak, sem Pikónak nem fontos a környékbelieknek tett ígérete. Nekünk fontos! Küzdjünk egy élhetőbb és rendezettebb Somogyi utcáért!Szeretnéd, hogy felújítsák a Somogyi Béla utcát is?

ÍRD ALÁ TE IS A PETÍCIÓT!

Az aláírással felhatalmazom Mester Robertina petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.