Kiállás, Gyurcsány Ferenc és társainak felelősségvonása mellett!

Az Országgyűlés 306 képviselő szavazatával felfüggesztette Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök képviselői mentelmi jogát. Az ellene folyó eljárás, végre elkezdődik.

Két évtizede azt hittük, Magyarország végre magára talál, de minden megváltozott Ferencünk érkezésével. Azt hittük, végleg miénk a szabadság, a jogállam, a demokrácia, tévedtünk.

 

A demokrácia kiüresített díszletei közt önkényuralom épült, a magyar társadalom megismerkedett a félelemmel.

Úgy tűnt a hatalom birtokosai bármit megtehetnek. Kényük-kedvük szerint hozhatják a törvényeket; maguk alá gyűrhetik a sajtót, csorbíthatják a jogainkat, elkobozhatják a tulajdonunkat, elvehetik még a szabadságunkat is, szemeket lövethetnek ki, rokkanttá tehetik honpolgáraikat.

Gyurcsány Ferenc ellen, jogosan kezdeményezett eljárás folyik. A vád, a büntetőeljárás  az igazságot szolgálja.

Nincs ember, józan gondolkodással, aki ezt ne látná át !

Reméljük, olyan határon léptünk át, ahonnan nincs visszaút.

Talán abban reménykednek többek, hogy mindannyiunk emlékezetéből kitörölhetik az elmúlt években megtörtént példátlan rablások történetét.

Bennünket nem tud befolyásolni senki azzal, hogy kiáll a volt miniszterelnök mellett. Magyarországot remélhetőleg többé nem tudják visszavinni a vak vágányra.

Mi, Magyar állampolgárok, megvetjük az önkényt – annak volt bitorlóival együtt.

Kiállunk a Magyar Köztársaság mellett és kiállunk a szabadságért, a jogállamért, a demokráciáért!

 

Kérek minden tisztességes Magyar embert, hogy aláírásával támogassa petíciómat, egyúttal ismerősei körében  népszerűsítse, és nem lehetséges azt gondolom, hogy a GY.F. mellett indított kezdeményezés, magasabb támogatást nyer el, vagy érdektelenség fogja a próbálkozásomat követni?!

 

Amenyiben a petíció kiegészítésének szükségét látnád, kérlek keress meg a "  timbi @hunhary.org " e-mail címemen, vagy közvetlenül itt, hiszen, ki más építheti gyermekei jövőjét, ha mi nem.