Kézikosarat minden LIDL-be!

A LIDL az egyik legnagyobb multi-hálózat az országban, a hatékony és megfizethető vásárlás úttörője,  azonban van egy hatalmas problémája, a kézikosarak kritikus hiánya.

Az ember nem tudja megvenni a napi élelmiszer mennyiségét anélkül, hogy kipotyognának a kezéből a megvásárolni kívánt termékek vagy a teljes bevásárló kosarat vinne a 8-10 termékhez (ami a LIDL rendszerint szűk soraiban eleve nem túl kényelmes).

Ezért kérelmezzük a legtöbb bevásárlóközpontban (TESCO, Interspar stb.) megtalálható kézikosarak beszerzését valamennyi LIDL áruházba. 

Lehetséges, hogy ez a probléma nem áll fenn minden LIDL üzleben , de jelen tudomásom szerint többségében aktuális. Illetve tisztában vagyunk vele, hogy több üzletben is elérhetőek a kis gyerek méretű bevásárlókocsik, de ezekből rendszerint kevés van (3-5 db max.).

 

-A Hungária körúti LIDL lelkes, mindennapos vásárlói.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom HHKmeme petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...