Kérjük vissza Szemmát és Tandát!

A Mintaapák cimű sorozat két szerelemes párja:Szabi és Emma (Szemma),Tamás és Linda (Tanda).Ez a két páros a sorozatban még nincsenek együtt.(voltak már együtt csak a sorozat írói szétszakította őket) Amíg mi nem szólunk közbe...mert ha nem szólunk közbe,várhatunk a csodára ameddig akarunk de nem fog eljönni.Ezért aki szeretné,hogy újra együtt legyen Szemma páros és a Tanda páros az írja alá a petíciót.

!és tudom,hogy már előre meg vannak írva a részek de ezzel a petícíóval a jövő beli részeket is tudnánk befolyásolni,ugy hogy ha szeretnéd hogy a jövőben is együtt legyen ez a két páros akkor kérlek írd alá a petícíót!

Az aláírással engedélyezem Valaki, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.