Júlia-telep utcáinak szilárd burkolatáért

utca.jpgutca2.jpg

Tisztelt Júlia-telepi lakosok!

Azzal a kéréssel fordulunk Önökhöz, hogy támogassák aláírásukkal a területen lévő összes utca szilárd burkolattal való ellátását, mivel az utak járhatatlanok, sem gyalogosan, sem egyéb közlekedési eszközzel lehetetlen itt a közlekedés, nincs járda, az utak gidres-gödrösök, eső és hóolvadás idején tele pocsolyával, ezért a mielőbbi aszfaltozását szeretnénk kérni a Városüzemeltetési Osztálytól.

Mostanában ugyanis sokat lehet hallani, hogy itt-ott lakossági kérésre megvalósultak aszfaltozások.Remélem az itt élők is szeretnének változtatni az itteni körülményeken, gondolom, ha minél többen összefogunk, akkor annak meg lesz az eredménye!

Ehhez kérném a segítséget, hogy lépjünk fel közösen és tegyünk a közös ügy érdekében!

Az aláírással engedélyezem Földi Gabriella, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.