Játszótér létrehozása a Lejtő úton

Kedves Szülők, Nagyszülők!

Felmerült, hogy lenne igény arra, hogy a XII. kerületi sasadi hegyoldalon is legyen egy kicsi, takaros játszótér, ami autó nélkül is elérhető a környéken élő gyerekek és szülők számára különösen, hogy a kerület innen elérhető játszóterei (Margaréta, Momkult és a XI. kerületi Tulipános) nagyon zsúfoltak. A Lejtő úton a Korompai út sarkán van egy kis szabad terület, valamint felfelé a Lejtő úton, hosszabban egy vastagabb szabad sáv (nincs járda) a régi sportpálya előtt, ahol jelenleg autók szoktak parkolni. Ezen a területen szeretnénk játszóteret kialakítani, melynek érdekében a kerület polgármesteréhez fordulunk. Olyasmi kis játszótérre gondoltunk, mint ami az Arató utca-Rácz Aladár út sarkán található. Véleményem szerint a Lejtő úti Táltos óvoda óvodásai is szívesen használnák óvoda után, ezért az oda járó gyerekek szüleire is számítunk.

Kérjük, hogy aláírásával támogassa a játszótér megépülését.

Köszönettel

dr. Müller Andrea, XII. kerületi anyuka

Az aláírással engedélyezem dr. Müller Andrea, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.