Ingyen és feltételmentesen használhassuk a benzinkutak mosdóit, WC-it!

Ingyen és feltételmentesen használhassuk a benzinkutak mosdóit, WC-it! Állítsák vissza a régi rendet, mely szerint az üzemanyagtöltő-állomásokon fizetés- és feltételmentesen használhassa bárki a mosdót, WC-t! Felháborító, hogy visszaélve az utazók kiszolgáltatott helyzetével, a Ceausescu Romániájára jellemző árukapcsolással kényszerítik vásárlásra a mosdót használni kényszerülőket. A mosdóhasználathoz kötelezően megvásárolt kupon csak bizonyos termékek és feltételek esetében használható, ez pedig ellentmond a szabad kereskedelem szabályainak. És miközben erőltetik a készpénzhasználat visszaszorítását, a járványveszély teljében kétszer állunk sorba a nevetséges maszkkal a szánk előtt és adogatjuk kézből-kézbe az aprópénzt, mert mosdóhasználatra kényszerít a természet, amit a kapzsi üzemanyag-forgalmazó plusz profitra kíván váltani.

Az aláírással engedélyezem Dobai László, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.