Igazságtalan pótvizsga ellen

Kedves aláíró!
Ez a petíció azért indult el mert az egyik VII. kerületi gimnáziumban, R. B.  tanulót mássága miatt buktatták meg,itt a származására gondolok ugyanis roma. Év közben az online tanítás alatt figyelmen kívül hagyták a tanuló romló mentális egészséget, ugyanis édesapja kis híján életét vesztette egy balesetben. A távolléti oktatásban az iskolánk falai közt megjelent egy úgy nevezett szabály, ami szerint ha a tanuló el éri az átlagaban az 5 tízedet (pl. 2,5) akkor köteles illetve elvárt, hogy biztosítsák számára a jobb jegyet. A tanuló a kórház és otthona között cikázva nem mindig tudott oda figyelni tanulmányi átlagára így ev végén matematika tantárgyból 1,75 lett,amire a matematika tanár válasza annyi volt, hogy pótvizsga.
Tegyünk az igazságtalanság ellen együtt és ne hagyjuk elhullani a diák társunkat aki minden maradandó erejével azon volt, hogy velünk maradjon!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom 10.B osztály petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...