Időzóna váltás Magyarországon!

Magyarország jelenleg a GMT+1 időzóna keleti szélén helyezkedik el,aminek eredménye,hogy telente nagyon hamar besötétedik,konkrétan december környékén már délután 4 órakor! Ha Magyarország át lépne a GMT+2 időzónába,akkor sokkal tovább lehetne világos egész évben! Lehet,hogy reggelente kicsit tovább lenne sötét,de szerintem,reggel,úgyis mindenki munkába megy,akkor nem igazán lényeges,hogy éppen világos van-e vagy sötét! Szerintem,a szabadidőben sokkal jobb lenne,ha kicsit világosabb lenne! Aki egyetért velem,írja alá ezt a petíciót!

Az aláírással felhatalmazom Kovács Attila petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.