Hyperversum folytatásai

Sziasztok!

 

Bizonyára ti is megtapasztaltátok már, hogy milyen érzés várni egy könyv folytatására, ami csak nem akar érkezni. Ha pedig olvastátok Cecilia Randall Hyperversum című könyvét, akkor 100%, hogy ti is így jártatok.

A Hyperversum című könyv a Kossuth Kiadó gondozásában jelent meg, és valamilyen oknál fogva úgy tűnik, a folytatást már nem tervezik kiadni. Pedig azok szerint, akik olvasták az első részt, a könyv igenis jó, és hála a függővégnek, szerintem a legtöbben a falat kaparjuk a folytatásért. Csak sajnos tapasztalataim szerint kevés emberhez jutott el a könyv, ez pedig nem a történet, hanem a marketing hiányossága. (No meg azé, hogy nem volt túl olcsó.)

A sorozat eredeti nyelve olasz, és sem angolul, sem németül nem jelent meg, tehát azt is csak igen kevesen tehetjük meg, hogy más nyelven nekirugaszkodunk.

Ezért most szeretném a segítségetek kérni! Írjátok alá, kérlek, ezt a petíciót, hogy megmutassuk igenis lenne igény a folytatásra!

Ha aláírjátok, senki nem fog titeket hírlevelekkel vagy reklámokkal zaklatni. Az oldal magától generál egy emailt, amellyel visszaigazolhatjátok, hogy valóban ti írtátok alá a petíciót, de semmilyen más levelet nem fogtok kapni.

Szerintem sokan vesztették már el a reményt, hogy valaha is megtudják, mi lett szeretett szereplőik sorsának a vége. Próbáljuk meg együtt feléleszteni!