#Hackeljük meg együtt a Nyílt Diktatúrát mert #erő_vagyunk

E  petíció  aláírói kijelentjük, hogy  olyan országban akarunk élni, ahol értéke van a demokratikus választásoknak. Ahol értéke van az embernek, az emberiességnek, a  becsületes munkának, a nemzeti értékeknek.
 
Hiszünk a pluralizmusban, és hisszük azt, hogy a jelenlegi diktatúrát közös munkával felválthatjuk, a magyar ember visszakaphatja a hazáját, hegyeit, tavait, erdőit és szép hazánk nemzeti kincseit.
 
Visszakaphatja a szabadságát és érzékenységét a gyengébbek, elesettebbekkel szemben.
 
Ahol a demokratikus jogállam nem teszi lehetővé, hogy a szabadság, testvériség és egyenlőség eszméi csorbuljanak, ahol a társadalmi felelősség közös akarat.
 
Bízunk abban, hogy a jövő országának embereit nem a gyűlölet és a félelem tartja majd össze, hanem a becsület, tisztesség és a biztonság megtermékenyítő ereje.
 
Ahol a fékek és egyensúlyok eszközei támogatják a társadalmi és jogbiztonságot.
 
Olyan államban akarunk élni, ahol a politikusok nem elsők az egyenlőségben, ahol ők is tetten- és számonkérhetőek, és ők is felelnek a gaztetteikért a törvény előtt.
 
Ezért felszólítjuk az ellenzéki pártokat, hogy haladéktalanul kezdjenek tárgyalni hazánk és a magyar nép jövőjéről.
 
Állapodjanak meg a nemzeti minimumokban, abban,
 
- hogyan kívánják visszaállítani a demokratikus jogállamiságot, hogyan stabilizálják a szétvert egészség-, szociális- és oktatásügyet?
 
- miként kívánják visszaállítani reputációnkat a nemzetközi életben, a külpolitikában?
 
- hogyan kívánják rendezni a határainkon túl élő magyarokkal való kapcsolattartást úgy, hogy azt a számukra hazát biztosító országok is elfogadják?
 
- miként képzelik el a környezet- és klímavédelmet?  
 
Tudatában annak, hogy a sajtó és médiacézárok folyamatos dezinformációja hazugságban tartja hazánk lakosságának jelentős részét,
 
felszólítjuk a demokratikus pártokat, hogy
 
- állítsanak egy választási listát;
 
- állapodjanak meg egy miniszterelnökben és támogassák őt, hiszen feladata nem kevesebb lesz, mint egy új Haza kialakulásának támogatása, visszaadni polgárainak a „szépbe szőtt hitét”!
 
 
106224318_660995327819399_7569537248417815724_n1.jpg

Fazekas Katalin #Hackeljük meg a Nyílt Diktatúrát csoport    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Fazekas Katalin #Hackeljük meg a Nyílt Diktatúrát csoport, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook