Gyurcsány Ferencet ítéljék el 2006 os redőri brutalitásért !!!!!!

Gyurcsány Ferenc volt bukott Miniszterelnök 2006 október 23 án , a magyar  nép ellen  terrorcselekményt követett el !!!!!!!! Békés ártatlan magyar állampolgárokat előre  megfontolt kitervelt szándékkal   brutálisan megveretett és megalázott !!!  Drága magyar honfitársaim ! Egész Európában példátlan , hogy egy kormányfő a saját népe , a saját Nemzete ellen forduljon , és ezt drága magyar Honfitársaim bűntetlenül megússza !!!! Minden kultúrált  európai , civilizált társadalomban  megengedhetlen , és elfogadhatatlan hogy ilyen bekötkezzen !!!!!! Ezúton szeretnék minden jóérzésű magyar honfitársamat fölszólítani , azokat is akik elszenvedték és szemtanui voltak a 2006 os Gyurcsány Ferenc által elkövett renőri brutalitásnak támogassák és írják alá a petíciómat !!!!!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Edit Ed , hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook