Győri, kultúrált várótermet szeretnénk

Egy győri vasúti váróterem margójára

A Győrből vonattal utazó emberek sokasága ma már gyors, kultúrált járművekkel indulhat útjára. De mi van, amíg beáll a vonat? A jelenlegi helyzet elszomorító.

Álmodjunk egy merészet...

Kényelmes székekkel, asztalokkal, könyvespolcokkal berendezett fűthető helyiségben várunk vonatunk indulására A polcrol leemelünk egy könyvet, és olvasgatunk vagy éppen egy magazint lapozgatunk. Ha indul a vonat, csak  visszateszünk mindent a helyére. Akár saját megunt könyvünket, térképünket is itt hagyhatjuk mások örömére.

Elvileg helyet lehet találni „olvasóvárónk” részére az állomáson. Ügyeskezű lelkes emberek is vannak, akik a berendezésben segédkeznének, mások könyveket, újságokat ajánlottak.

Álmodjunk közösen, s így elég erős lehet a kép, hogy valóra váljon.

Egy aláírással te is (Ön is ) erősítheted e kép megvalósulását…

Ui: A nyíregyházi vasútállomás váróterme példaértékű :)

És jöhetnek az aláírások... :) Köszönöm.

Az aláírással engedélyezem Pajor Violetta, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.