Gondolják meg a veresegyházi piac átrendezését!

A veresegyházi piac nem csak a helyieket, hanem a környező településekről érkezőket is vonzza már hosszú évtizedek óta. Mindegy, hogy vásárlóként, vagy árusítóként érkeznek, a piacnak rangja van, nehéz helyet találni az újonnan érkezőknek.

A sok árus a sokféle termékével a Fő út mellett hosszasan elnyúlva kínálja a portékáját. A zöldségesek, a különböző füstölt árukkal érkezőket ki-ki saját ízlése, bejáratottsága szerint megtalálja.

Ennek - úgy tűnik - most vége szakad, mert átrendezni szándékoznak a piaci helyeket. Van abban logika, hogy egy helyre összpontosuljanak azok, akik hasonló termékeket árulnak, de a jelenlegi megoldás a lehető legrosszabb variáns.

 

A füstölt árukkal érkezőket csoportosítva az önkormányzat melletti részre "száműzik", ahol szinte semmilyen módon nem tudják biztonságban kínálni a portékájukat, hiszen körbejárja a területet a Nap. Nem tudják leárnyékolni, viszonylagos hűvös helyen tartani az árujukat, ennek megfelelően sokan jelezték, ha ezt az átrendezést véghez viszik, nem fognak kijönni árulni a piacra, ami hármas veszteség. Helypénz, a vásárlók elvesztése, a saját áruba fektetett anyagiak, és munka, illetve egészségügyi kockázatokkal is jár

 

Amíg még nem késő: aláírásunkkal kérjük, hogy más megoldást találjanak, amelyet el tudunk fogadni. veresegyhazi-vasar-piac-300x229.jpg

 

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Tószegi Zsuzsanna petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...