Gellérthegyi rekortán futópálya és fitneszpark

IMG-4528.JPGKedves Budapesti Sportolók!

Örömmel tapasztaljuk, hogy a főváros futóközössége, illetve a kültéri fitnesz- és sportparkok kihasználtsága rohamosan nő. Ugyanakkor számos sportolót látunk betonon/aszfalton/játszótéren/kertészek által gondozott fűben/kavicson edzeni; különösen sokat a Gellérthegyen és vonzáskörzetében. Fontosnak tartjuk, hogy a környezet és a közlekedés rendezettsége mellett a sportolók egészsége, biztonsága és így motiváltsága is hosszútávon megmaradjon; minél többet mozogjanak az ízületek számára is megfelelő talajon és jó levegőn. Ezen célból merült fel egy 1,6 km-es rekortán futópálya (800m Citadella körül + 800m a Jubileumi Parkban) és egy fitneszpark (Filozófusok-kertje mögött) létesítésének ötlete. A Gellérthegyi Lakók Érdekvédelmi Egyesületének áldozatos munkájának és a gellérthegyi lakók aktív közösségi összefogásának köszönhetően igényeinket és a terveket a döntéshozókhoz már eljuttattuk. Szükségünk van azonban arra, hogy elektronikus aláírásainkkal megmutassuk, valójában hányan is szeretnénk ezt megvalósítani.

Arra kérünk minden lelkes sportolót, hogy aláírásával támogassa Budapest legszebb panorámájú futópályájának és fitneszparkjának megépítését!

A fejleményekről naprakész információkat szolgáltat a Gellérthegyi Lakók Érdekvédelmi Egyesületének Facebook oldala.

Köszönettel:

Gellérthegyi Lakók Érdekvédelmi Egyesülete

IMG-6813.jpg

Az aláírással felhatalmazom Dr. Bagdy-Bálint Réka petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.