Bács Ferenc részére: Gandalf szinkronmunka

 

Friss: SIKER! Bács Ferenc válaszát  a "Közlemények" fül alatt olvashatjátok! Elválalta! Köszönjük!

--------------------------------------

 

Tisztelt Bács Ferenc Úr!

Azért indítottuk ezt a petíciót, mert nagyon szeretnénk ha az ÖN hangján szólalna meg a 2012-ben és 2013-ban megjelenő A Hobbit című mozifilm egyik főszereplője, Gandalf, a varázsló.

Bár említette már több helyen is, hogy többé nem vállal szinkronmunkákat, azonban az országban rengeteg rajongója akad, aki reméli, hogy a fent említett, hamarosan érkező és minden bizonnyal filmtörténeti- és kultúrális  szempontból jelentősteljes műben még egyszer talán -remélhetőleg bátorításunk hatására is- hallhatjuk Önt, mint Gandalf, akit Ön korábban már több ízben is szinkronizált a Gyűrűk Ura filmtrilógia magyar változatának elkészítése során.

A most készülő, A Hobbit címmel ellátott mozifilm a J. R. R. Tolkien által megálmodott világban játszódik, aminek megszámlálhatatlan rajongója van külföldön, és hazánkban is. Gandalf karaktere ismét tiszteletét teszi a filmben, akit Ön már három alkalommal is - a magyar rajongók egyöntetű dícséretével, tiszteletével és hálájával- tökéletesen elevenített meg számunkra magyar nyelven is. A Hobbit című film két részletben érkezik majd, 2012 végén és második részlete 2013 decembere körül.

Szeretnénk megkérni Önt, hogy még egyszer utoljára, ezen film mindkét részlete erejéig, álljon a mikrofon mögé, és ajándékozza meg a magyar közösséget (és az Ön rajongóit) az ismert filmszereplő magyarhangjával!

A magyar közösség és rajongóbázis mindent megtenne a fentiek megvalósításáért, bármilyen kívülálló probléma (forgalmazóval történő egyeztetés, stbstb...) esetén teljes erőbedobással támogatná Önt, bármilyen téren.

Kérjük, fontolja meg a fentieket, és vállalja el ezt a szinkronszereplést! A petíciót támogatók remélik, aláírásukkal és számukkal Ön is látja, mennyien állnak Ön mögött!

Mély Tisztelettel és Szívből Jövő Szeretettel,

A magyar rajongók

//Utóirat: Bármilyen kérdése, kérése van, kérem nyugodtan keressen a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. emailcímen!

A kérést támogató személyek (akik szeretnék hogy Bács Ferenc lenne Gandalf szinkronhangja az érkező 'A Hobbit' filmekben) listája  a petíció címe fölött, az 'ALÁÍRÁSOK' fül alatt tekinthető meg!