Védjük meg a Római-partot!

Quoted post


Vendég

#36 Re: Re:

2013-02-18 12:24

#32: - Re:

valóvilág? Az mi? Személyeskedésen kívül mire képes a magadfajta alak? Érveid nincsenek, az látszik, ilyenkor marad a taplóság nektek. A 30 éves galériaerdő épp olyan öngazosodás eredménye, mint a szántóföldi parlagfűtenger vagy a bebokrosodott legelő.

Ma már alig van evezés, elmúlt ez a korszak, azért is lett más a helyén. Ezen az alapon vissza lehetne hozni a belvárosba is a fövenyes hajórakodó partot, mint kétszáz, háromszáz évvel ezelőtt volt. Megváltoztat az igények ott és akkor is, miként itt is. Nem lehet konzerválni, megmerevíteni a világot, örökké változik, megy előre! Letűnt egy igény, elmúlik, jött helyette más.

Akinek ez nem tetszik, elbonthatja az autópályákat és visszaülhet az ökrösszekérre.

Válaszok


Vendég

#38 Re: Re: Re:

2013-02-18 12:38:49

#36: - Re: Re:

Az "öngazosodás" ingatlanos duma. A "természetes szukcesszió" meg biológusi. Még mindig nagy az igény az evezésre, csak nem hoz annyi profitot, mint lakóparkozni. Ha például nem lenne rá igény, akkor nem 1300 fölött járna a petíció aláírónak a száma. Kérdés, hogy kevesek járjanak jól nagyon, vagy sokan járjanak jól kicsit. Már ha közpénzről beszélgetünk, akkor én az utóbbit pártolnám. Ha valakinek nem tetszik, akkor védje be saját pénzből a saját ingatlanát. A többi csak bullsit. Akkor be volt kötve a szeme, amikor valaki a parton ingatlant vett? Valaki pisztolyt tartott a fejéhez, hogy ilyet tegyen? Akkor?


Vendég

#161 Re: Re: Re:

2013-02-27 14:10:21

Öngyomosodás...tipikus technokrata,"ingatlanos szöveg!Akik mindenben csak a pénzt,a hasznot és a "rövid távú megtérülést" látják....A természet megpróbálja az embertől visszahódítani az ember által ökológiailag tönkretett területeket:ez törvényszerű,hogy először az általatok értéktelennek mondott fafajok jelennek meg,a fűz,a nyár és a juhar!Inkább sok nyár,fűz és juhar,mint lakóparkok még a Duna kellős közepére is!A Római part érték és hungarikum,hozzá tartozik Budapest feelingjéhez!NEM KELL GÁT!!!Nálatok a változás a beton,a minden ökológiai nichét széttagoló út,a lakóparknak nevezett közönséges lakótelep mindenhová,meg természetesen a parkoló,hogy még wc-re is autóval mehessetek!

#36: - Re: Re: