Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!

Quoted post

SiegruneHagall

#24

2013-02-02 08:59

Egy jó tanács: ha abbahagyja a vagyonőri tevékenységet, akkor a (tisztességtelen) kamarából feltétlenül írásban lépjen ki, amelyen szerepeljen a kilépés dátuma. Személyesen vetesse át velük, írassa alá, dátumoztassa le, illetve olyan szöveg is szerepeljen rajta, hogy nem tartozik semmivel (tagdíj) nekik!! A későbbi zaklatások, fizetési felszólítások elkerülése végett! Az én férjem csak szóban közölte(balga módon) kilépése tényét 2-szer, de nem rögzítették (vagy nem akarták) és e miatt évekre visszamenőleg ügyvéddel fenyegetőztek, hogy fizessen huszon akárhány ezer forintot, plusz az ügyvédi felszólítás díját! A potya pénzért minden követ meg tudnak mozgatni, de mint látja, az Ön esetében az iskolával kapcsolatban (sem) semmilyen lépést nem tesznek az Ön és hasonló cipőben járó kollégái érdekében!

Válaszok

Jakumo

#26 Jakumó.

2013-02-02 09:18:54

Úgy látják hogy a vagyonőr az jól keres, A vagyonőr vállalkozó is itt lesz milliomos. Tehát nyugodtan lelehet őket húzni.

Valakiknek megkell élni , belőlük. Elkell tartanunk  oíyanokat kinek gőze sincs a szakmához. Kérdés  csak annyi kellünk vagy nem?