Tárgyalásokat a felsőoktatásért!

Quoted post


Vendég

#60

2012-12-19 10:09

Üdvözlök Mindenkit!

Volt már pár hozzászólásom, hogy nem értem mi a baj, de most tényleg kérek valakit, hogy magyarázza el, mert valószínű pontagyú vagyok :). Szóval:

A KORMÁNY ELTÖRÖLTE A KERETSZÁMOKAT ÉS ITT MEGY A HŐZÖNGÉS, HOGY ÁLLÍTSÁK VISSZA A RÉGI KERETSZÁMOKAT. EZ MIÉRT IS LENNE JÓ A TÜNTETŐKNEK?!

Kérem olyan válaszoljon, aki nem MSZmP-s, nem LMszmP-s, nem Jobbikos, és nincs is átmosva az agya az ezek által pénzelt médiával! Sőt, nem kérem, hogy Fidesz-KDNP-s legyen! Olyat kérek, aki k.b. független, de benne van a szituban, utánajárt és el tudja magyarázni, hogy ez Neki miért nem jó!

Ha ez sikerül, akkor leállok az ilyen hozzászólásaimmal és alá is írom a petíciót! Amíg viszont ez nem sikerül, addig továbbra is írogatni fogok ide hasonló gondolatokat!

Szerintem ugyanis az van, hogy van egy ellenzéki érdekeltségű banda, akiknek mindegy mivel, csak hergeljék a hangulatot a kormány ellen. Egyébként miért nem hajlandóak tárgyalni? Ha valaki akar valamit, az tárgyal. Persze egyszerűbb azt mondani, hogy tanulás helyett tüntessenek a diákok. Nem nehéz belátni, hogy ha arról van szó, hogy nem kell beülni egy órára, akkor a diákok nagy része a lógást választja. Szóval egy ilyet nem nehéz összehozni. Ehhez képest nincs is túl sok diák az utcákon! Már írtam párszor: egy 28 éves HÖOK vezér nem véletlen nem szerzett még diplomát, egy ilyen ember jobban tenné, ha végre levizsgázna mindenből és nem tüntetseket szervezne! A HÖOK is hitelesebb lenne egy fiatalabb, jól tanuló emberrel az élén! Ide a rozsdás bökőt, hogy majd kap egy jó zsíros MSZmP-s állást az adófizetők pénzéből! Még diploma se kell majd hozzá!

Üdvözlettel:

Egy adjunktus (aki nem meri vállalni a nevét, mert szoci a főnöke; ja, és nem Fidesz bérenc!)

Válaszok

VénDög

#67 az adjunktusnak

2012-12-19 12:45:14

#60: -

Nem tudom, hogy milyen területen dolgozik a tisztelt adjunktus úr, de az látszik, hogy vagy bértollnok, vagy nagyon tájékozatlan, a dolgok mögött húzódó szándékokat sem látja át4

A NINCS KERETSZÁM mögött az a szándék húzódik, hogy az intézményeket közvetlenül befolyás alá vonják, azaz mindenki annyit vesz föl amennyit akar, ha bírja anyagilag. Többletforrást dörgölőzéssel, popsinyalogatással lehet majd elérni! Egy idősebb, baloldalisággal nem vádolható volt professzorom mesélte el, hogy annak idején Ő hogyan kért audenciát Rákosi Mátyástól, hogy meg tudja szerezni az új épületszárny megépítéséhez a réz villanyvezetékeket, mert az aluminium vezetékek nem bírték volna a terhelést. A végén hozzátette: "Most majd Ti fogtok szépen felöltözni, és audenciát kérni, hogy dolgozhassatok!"


Vendég

#68 Re:

2012-12-19 14:35:52

#60: -

Ez a kormány minden támadásra rászolgált.


Vendég

#69 Re:

2012-12-19 15:37:14

#60: -

Ahhoz képest hogy nem vagy fideszbérenc eléggé az ő bullshitjüket hányod. Egyelőre semmi sem biztos. Mondanak mindent össze-vissza. Kettő, arról még nem tettek le hogy 30 milliárdot megint megvonnak a felsőoktatástól. Persze most lehazudják a csillagokat is az égről mintha kampány szezon lenne, de ettől még tény az hogy ugyanazt a sz@rt akarják letuszkolni a torkunkon, csak más csomagolásban. És azt hiszik, hogy olyan hülyék vagyunk, hogy nem vesszük észre.

Ezt a hozzászólást az oldal adminisztrátora eltávolította (Részletek)

2012-12-19 16:31:25


szülő

#76 Re:

2012-12-19 22:48:06

#60: -  

 Akkor mi vagy, ha nem fideszbérenc? Az életben akkora szabadságod nem volt a gondolkodásban, mint a szocik idején. Most megmondják, hogy hol és mit ugathatsz, böföghetsz. Ide már nem is böfögtél, hanem hánytál. Húzz el, patkány, nem vagy idevaló.

danibusz

#85 Re:

2012-12-20 09:51:37

#60: -

Na, megint kezdik...
Jó. Nem vagyok érintett a pontos részletekben, de pár dolgot mondok:
-A támogatás összege nem változott a felsőoktatás részére, csak a "támogatott létszám". Több ember, kevesebb pénz.
-Ugyanúgy elvesznek milliókat az egyetemektől, mondván van pénzük, ha ilyen drága műszereik vannak(kutatásra vannak). Ők mégsem kapnak kevesebbet a luxuscikkeik után...(gazdagok is, és politikusok is)
- Ön mely vidéken adjunktus? Ugyanis nállunk mindenki tudja, mit jelent az "érvágás" az egyetemen.


-A politikáról meg annyit, hogy a békés tüntetők sajnos mindig célpontjai az ellenzéknek. Hisz az ellenzék szereplése elnyomja a mi hangunk, és ők lesznek a tüntetők hangjai. Ezért is mennek sokan el, hisz nem akarnak egyik héten "komcsi" bérenc, másik héten "fizess" bérenc lenni, mivel tudják, hogy a gazdag többet fog kapni, a szegény kevesebbet, ha ilyen birka a tömeg.
És persze csak egy bábú lesz a diák/hallgató a köztudatban, viszont mindenki őt utálja a politikusok helyett...

Jó, lehetnek amúgy felbújtók. DE NEM ŐK KEZDTÉK A TÜNTETÉSEKET! Az viszont nem olyan szaftos sztori, és nem csámcsoghatnak rajta az emberek!